Direct reserveren

Jams

Houd u van eerlijke en heerlijke producten, dan bent u nu op een uniek adres.

Omdat er altijd al met veel plezier eigen jams werden gemaakt en mede door de enthousiaste reacties van de B&B-gasten en hun verzoek om jams en andere producten te kunnen kopen, is er besloten om meer werk te maken van ‘inmaken’ en is “Uit eigen huis” ontstaan.

Jams, geleien, siropen, chutneys en sappen worden hele jaar door gemaakt. Stuk voor stuk unieke smaken, allemaal gemaakt van 100% biologisch fruit. De ingrediënten worden bij biologische telers gekocht, komen uit eigen tuin of worden in de natuur gezocht. De potten en flessen worden in drie maten geleverd: small, medium en large. De prijzen variëren tussen € 2,00 en € 4,50 per pot/fles, afhankelijk van de grootte van de pot en de verwerkte ingrediënten. Alle producten worden met zo weinig mogelijk suikers gemaakt, ze zijn halfzoet. In sommige producten wordt een beetje alcoholische drank verwerkt, dit ter versterking van de smaak. Er zijn altijd minimaal 10 soorten jam op voorraad, maar soms ook wel 20. 

Jam: aardbei-gember, aardbei-nectarine, aardbei-rabarber, ananas-banaan, appel-grapefruit-sinasappel, braam-banaan, braam-vlierbes, citrus, cranberry-kweepeer, gember-pruim-sinasappel, kersen-banaan-sinasappel, kweepeer-appel met rum, kweepeer-sinasappel-amandel-amaretto, mixed fruit, pruimen, pruim-rumrozijn, en sinasappel-campari.

Chutney: paprika, pruimen, rode ui en tomaten.

Andere: vlierbes- en vlierbessinasappelsap, vlierbloesem gelei en siroop.

U kunt bij “Uit eigen huis” ook uw favoriete producten bestellen, als deze speciaal naar uw wens worden gemaakt is de minimale afname drie potten.

Mocht u belangstelling of vragen hebben of producten willen bestellen, dan zijn wij graag bereid u van dienst te zijn!!